dimarts, 19 de gener del 2010

Carod-Rovira no es va voler perdre la foto

http://politica.e-noticies.cat/carod-rovira-no-es-va-voler-perdre-la-foto-36876.html




El vicepresident del Govern va organitzar la seva tornada en helicòpter des d'Alguaire


El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, no es va voler perdre la foto de la inauguració de l'aeroport d'Alguaire (Lleida) el passat diumenge, tot i que aquest mateix dia havia de partir en viatge oficial cap al Senagal. 


És per aquest motiu que va organitzar la seva tornada a Barcelona en helicòpter de la conselleria d'Interior, amb bomber inclòs, segons informa La Vanguardia, ja que era l'única combinació possible per no perdre el vol. 


Gairebé ningú es va assabentar perquè el vicepresident va optar per prendre l'helicòpter a l'aeròdrom privat d'Alfés, al sud de la capital del Segre, i no a Alguaire, el nou aeroport de la Generalitat que compta amb una zona habilitada per a aquest tipus d'aparells.

Tot i això, Carod-Rovira, entre el trasllat d'Alguaire a Alfés i el vol en helicòpter a Barcelona va haver d'emprar uns 50 minuts, una mitja hora menys del que hagués trigat en el seu cotxe oficial. Fins l'avió de Vueling que el va portar a Alguaire va tornar al Prat abans que Carod aconseguís sortir amb destí a Dakar. Sense polítics ni periodistes, l'Airbus Ling de Vueling va sortir a les 14.30 i va arribar mitja hora després.