dijous, 22 d’octubre del 2009

Felip Puig titlla els pressupostos generals d’antisocials, anticatalans i antieconòmics

Atribueix “als nervis” dels socialistes les declaracions de dirigents del PSOE que acusen Convergència i Unió d’actuar contra Catalunya



“El partit socialista està perdent el nord i els nervis. I aquestes acusacions no s’adiuen amb la defensa d’uns pressupostos que són antisocials, antieconòmics i anticatalans”. D’aquesta manera el secretari general adjunt de Convergència i diputat de CiU Felip Puig ha respòs a les acusacions provinents del partit socialista equiparant la postura dels nacionalistes amb la del partit popular i acusant-los d’anar en contra de Catalunya.

En declaracions als mitjans de comunicació abans d’iniciar la xerrada que aquest matí ha fet al Prat del Llobregat sobre les Infraestructures del Delta, Puig ha deixat ben clar que “Convergència i Unió és la força que defensa els interessos de Catalunya reclamant les inversions que no es contemplen en els pressupostos generals de l’Estat”.

Els socialistes “apel·len a una suposada defensa de Catalunya dins d’uns pressupostos que són els més anticatalans dels darrers anys”. Segons el dirigent nacionalista, els comptes de l’Estat “no respecten l’Estatut, ni les inversions previstes en la disposició addicional tercera”. A més, “pugen els impostos i per això castiguen als autònoms, a la petita i mitjana empresa i en general a les famílies de Catalunya”.

És per això que Puig ha afirmat que “els socialistes catalans no estan defensant els interessos de Catalunya. Només donen el seu suport incondicional a un polític que està absolutament acabat i amortitzat com és en Rodríguez Zapatero”.

En canvi, des de Convergència i Unió fa temps que “reclamem una política fiscal més moderna i que ajudi a superar la crisi enlloc d’ensorrar més l’economia catalana” com faran els pressupostos previstos per a l’any vinent.