diumenge, 11 d’octubre del 2009

Comunicat de C.C.O.O.

Mobilització dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament
d’Abrera pel respecte a la negociació col·lectiva


L’equip de govern d’Abrera boicoteja el preacord signat amb la representació sindical.
Desprès de 2 anys de llargues i dures negociacions,amb canvis d’interlocutor polític, es va arribar finalment a un preacord pel conveni col·lectiu del personal laboral i funcionaris pels anys 2008/2011.

Al juliol de 2009 es va signar el preacord, que poc després va ser ratificat per unanimitat per l’assemblea de treballadors i treballadores.Una setmana desprès, i poc abans d’iniciar les vacances d’estiu, l’alcaldia va comunicar al comitè i als/les delegats/des de personal que trencava l’acord perquè no podien assumir els
costos i va proposar renegociar una nova plataforma.
Davant d’aquesta agressió a la negociació col·lectiva, el personal de l’Ajuntament d’Abrera va decidir mobilitzar-se i assistir al ple de setembre amb pancartes de protesta:
“COMPLIU ELS ACORDS SIGNATS”

Fins que no s’arribi de nou a la normalització de les relacions laborals i s’apliquin els acords signats,continuaran les accions de protesta contra
el consistori.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ufff.... com estan les coses...

En fi, només donar anims als treballadors i treballadores de l'Ajuntament, que tot i estar a l'ombra de la "massa politica" son els que tiren del carro, sense ells poca cosa hi hauria a fer. Al cap i a la fi els politics "son pasajeros"... ells tot i ser anònims són els que fan la feina.

Molta sort i esperem que tot acabi de la millor manera!