dimarts, 17 de maig del 2011

PSC i PP quan els interessa s’uneixen per anar contra Catalunya

Zapatero, un penques
- El mateix Rodríguez Zapatero que ara fa un any va eliminar el xec nadó, va rebaixar un 5% el sou a tots els funcionaris públics i va retallar les pensions dels jubilats, ara s’atreveix a donar lliçons al President de la Generalitat demanant-li que escolti als manifestants.

- També ahir, Zapatero va aprofitar per aconsellar al Govern de la Generalitat de com havia de fer els seus ajustos pressupostaris. Però quina barra! El President d’un Govern espanyol que no paga a Catalunya els 1.450 milions d’euros que li deu i que, a sobre, exigeix que la reducció de pressupost sigui d’un 20% enlloc del 10, algú que incompleix de forma flagrant els pacte d’inversió a Rodalies, que suspèn la convocatòria de 1.245 places de mestre a Catalunya i que deu 150 milions d’euros per despeses sanitàries no té autoritat per donar cap consell al Govern de la Generalitat.

El PSOE i el PP pacten allà on calgui, el cas més clar és el del País Basc.
- El PSC i el PP no tenen cap problema en pactar als ajuntaments per deixar fora a CiU. Aquest és el cas de Roses, Castelló d’Empúries, Castell – Platja d’Aro, Torrefarrera o Galera. En tots aquests casos CiU va guanyar però va quedar fora del Govern per un pacte PSC - PP.

- Canvis de cromos. El PSC va cedir les diputacions de Girona i Lleida a Esquerra a canvi de deixar fora a CiU d’aquestes diputacions i de nombrosos ajuntaments.

- A cinc dies per a les eleccions, encara és hora que el PSC expliqui les seves propostes electorals. Han dedicat tota la seva campanya a criticar la gestió del Govern de la Generalitat i, aquests darrers dies, a escampar el discurs de la por al Partit Popular. No tenen ni discurs ni projecte pel país.

- Des de CiU no tenim una estratègia de pactes conjunta a tot el país, sinó que respectem les decisions dels diferents grups municipals.

- Per coherència amb el nostre discurs, no pactarem amb el PP en cap municipi on defensin posicionaments extremistes pel que fa a la immigració.

- Els socialistes i el PP són dolents per a Catalunya. Els socialistes han arruïnat la Generalitat i han generat un 20% d’atur, mentre que el PP atempta constantment contra la convivència atacant la immigració i la llengua catalana.