dijous, 12 de maig del 2011

Acte Festiu del Castell de Voltrera


El passat diumenge 8 de maig va tenir lloc al Casal de Can Villalba l’acte festiu del Castell de Voltrera. En l’acte es va fer una exposició amb les fotografies que havien participat en el concurs de fotografia. Posteriorment es va fer entregar dels premis del concurs. En la categoria d’adults el premi d’una càmara fotogràfica va ser per Olga Podkova i en la categoria infantil la guanyadora va ser Carla Oliart. Destaquem la participació i la qualitat fotogràfica de les fotografies. Posteriorment es va fer una xocolatada amb coca per a tots els assistents, a on es van poder canviar opinions i impressions sobre el futur que volem del Castell Voltrera.
Aquest acte festiu, neix amb l’objectiu de ser tant sols el punt de partida, que ens ha de permetre convertir l’espai del castell en un lloc a on tots els ciutadans del municipi coneguin i puguin gaudir. CiU apostem per conservar i preservar el nostre patrimoni històric, el nostra projecta aposta per adequar els camins, explicar la seva història a través de panells informatius, mantenir el seu estat de conservació, crear un itinerari senyalitzat, instal·lar bancs, un mirador...  El nostra compromís passar per recuperar aquest espai que forma part de la història de tots nosaltres i convertir-lo un espai viu i de lleure.
Aquest acte festiu i de revindicació, el volem convertir en una festa que celebrarem cada primavera. Així com si ens feu confiança, CiU portarà a terme totes les accions de govern necessàries per convertir aquest somni realitat. Desprès de tants anys tenint el castell oblidat, necessitem la teva confiança perquè sabem que només així tindrem la força necessària que ens permetrà aconseguir aquest repte.

Guanyadora Categoria Infantil         


Guanyadora Categoria Adults


Fotos de L'esdeveniment