dilluns, 30 de maig del 2011

Can Vilalba

Al llarg de la campanya electoral hem rebut diferents queixes dels veins de Can Vilalba en referència al manteniment i seguretat en la urbanització, és per això que mantenint la nostra linea de treball hem fet entrega d'uns escrits a l'ajuntament per tal que es sol.lucioni el problema.



Pel que fa al carrer Bosc, l’estat de l’asfalt es troba en una situació deplorable, fet pel qual demanem que es procedeixi a asfaltar el més aviat possible, ja que els forats s’agreugen cada cop que plou, fent-se més profunds, amb el perill que suposa pels cotxes que circulen . 
Adjuntem fotografia



Pel que fa al Carrer Castilla la Manxa, els veïns ens han expressat que ja fa temps que es queixen que alguns cotxes per no donar la volta baixen en sentit contrari, especialment a l’hora escolar ( 8,45h i 16,45h), amb el perill que suposa pels infants, per la qual cosa preguem que la guàrdia urbana faci el control adient a la zona i multi els infractors.


Pel que fa al tallafoc que puja al Castell, es troba amb restes d’obres abandonades. En diverses ocasions els veïns han comentat el tema però ningú ha procedit a retirar-les, donat que es tracta d’una via d’evacuació i per lo tant de vital importància demanem es prenguin mesures el més aviat possible. Adjuntem fotografia 



Davant aquestes situacions el Grup de CIU Abrera demanem

Que es revisin les situacions denunciades pels veïns i es solucionin el més aviat possible

Que tan els veïns com aquesta sol·licitud rebin resposta escrita de la decisió presa.