dilluns, 9 de maig del 2011

CIU Abrera us presenta les seves propostes per dinamitzar el comerç


Us adjuntem les propostes del nostre grup municipal per a les properes eleccions municipals respecte del tema Comerç, Dinamització Comercial, Empresaris, Autònoms, Industria i Formació Ocupacional, temes que considerem relacionats i que en potenciar ajudaran a fer créixer el nostre municipi, Abrera.

 En primer lloc volem un Ajuntament al servei del ciutadà per tant respecte als temes que us preocupen, ens proposem donar l’empenta definitiva a la web municipal per tal que es puguin realitzar tots els tràmits administratius possibles ( licitacions, certificats, recerca de feina, ofertes i sol.licituds de feina, inscripcions, pagament d’impostos etc). Avui en dia la web ha de ser ( per qui vulgui utilitzar-la) una eina comunicativa àgil amb l’Ajuntament tant des de la perspectiva com a ciutadà, o com a proveïdor o usuari, amb tots els avantatges que suposa d’estalvi de temps, desplaçaments i costos, per ambdues bandes.
  
Defensem el trasllat del mercat setmanal dels dimarts a la zona de la Rambla Torrentet per tat de dinamitzar la zona comercial compresa entre els carrers d’Avinguda Generalitat, C/ Rosers i Rambla Torrentet que servirà per augmentar l'afluència de gent a la zona i perquè els comerços del voltant es vegin beneficiats.

 Tenim el projecte de creació d’un viver d’empreses ( ubicat a l’actual Hotel d’Entitats).. consistent en llogar despatxos per un preu mòdic durant un màxim de 2 anys a emprenedors d’Abrera i tutelar-los en els seus inicis. El viver d’empresa disposaria d’uns serveis “compartits” ( recepció, sala de reunions) que permet al emprenedor abaratir costos i restaria ubicat en una zona molt centrica del municipi de fàcil accés.

Pensem que cal posar en marxa els Tallers de formació ocupacional, també col·laborant estretament amb empresaris ja instal.lats en el nostre municipi ( planxistes, pintors, electricistes, fusters etc) mitjançant conveni podriem disposar d’un sistema semblant als antigament coneguts com aprenents i ajudar els nostres joves i els nostres emprenedors.
  
Volem aconseguir convenis amb empreses ja instal.lades al nostre municipi per tal d’afavorir la contractació de personal del nostre municipi alhora que diversificar els sectors actuals de la industria, això fomenta les interrelacions entre altres industries, i fa crèixer la activitat econòmica del municipi en major proporció, la diversificació  pot atraure a noves industries...
  
Posada en marxa de unes jornades municipals de GETTING CONTACTS! ( trobades entre emprenedors, autonoms, empresaris i treballadors)

Creació del parking de camions ( amb serveis) en el polígon per evitar la situació de degradació actual, afegir un servei necessari per les industries del polígon i prevenir situacions de risc en matèria de seguretat

Creiem que cal valorar més les empreses del municipi, per això ( i sempre dins la legalitat) estem disposats a que es cobreixin els serveis a l’ajuntament amb proveïdors i treballadors en primer lloc del nostre municipi.
  
Aquestes són les nostres propostes, estem oberts a rebre les vostres suggerències al respecte ja que sou els que habitualment treballeu i batalleu dia a dia aquests temes.
Esperem que siguin del vostre agrat i esperem rebre les vostres opinions.

Defensem un canvi en positiu, gràcies per llegir-nos.