dimarts, 17 de maig del 2011

CiU crida a la mobilització el 22 – M per construir majories fortes als ajuntaments i evitar que es repeteixin els tripartits

- El Govern socialista de Madrid ataca els interessos de Catalunya: no paga els 1.450 milions d’euros del fons de competitivitat, suspèn la convocatòria de 1.245 places de mestre de secundària que elvsistema educatiu català necessita, incompleix de forma flagrant els terminis pactats d’inversió a lavxarxa de Rodalies i deu 150 milions d’euros a Catalunya corresponents a despesa sanitària.

- Aquesta ofensiva contra Catalunya compta amb la plena complicitat del PSC, que amb el vot dels seus 25 diputats va impedir que Catalunya rebés els 1.450 milions d’euros del fons de competitivitat.

- Els membres del tripartit han dedicat la seva campanya únicament a criticar la gestió del Govern de la Generalitat. Els mateixos que han deixat un forat a les finances de la Generalitat de més d’un bilió de pessetes (7.607 milions d’euros), un deute de 32.000 milions, 10.000 alumnes estudiant en barracons i un atur del 20% ara volen donar lliçons sobre polítiques socials.

- El nou Govern ha hagut de carregar amb aquesta herència i prendre mesures urgents que evitessin que el nostre model d’estat del benestar quedés en greu situació de risc de cara al futur.

- La prioritat del Govern és la lluita contra la crisi i la reducció de l’atur.

- CiU és l’única força política que garanteix que des dels nostres pobles i ciutats només es defensaran els interessos de Catalunya.

- El dia 22 de maig cal anar a votar CiU per construir ajuntaments forts amb majories àmplies, com les que es van aconseguir el dia 28 de maig i que van portar a l’Artur Mas a la presidència de la Generalitat.

- Durant tota la campanya s’ha demostrat que el tripartit ha tornat a emergir, votar CiU és l’única manera d’evitar que tornem endarrere i que es tornin a formar tripartits als ajuntaments catalans.