dilluns, 16 de maig del 2011

Per a una ABRERA millor la teva veu serà la nostra
























Sobre temes de seguretat a Abrera

Quan parlem de seguretat ens venen sempre al cap diferents opcions referides a:

·     Policia Local, on ja hem comentat en diverses ocasions que farien falta més efectius per cobrir amb tranquil·litat i de manera més amplia, tots els serveis i zones del poble.

·         La seguretat de passejar pel municipi sense tenir “por” per manca d’il·luminació en algunes zones, per l’acumulació de camions en la zona del polígon pròxima al Rebato.

·         Poder passejar pel poble sense tenir que vigilar forats en la via pública que ens poden fer caure, no trobar excrements d’animals per totes les voreres, tenir més cura dels parcs infantils en quant a la brutícia i peces trencades i, fins i tot torretes elèctriques obertes.

De tot això en coneixeu exemples per tot el nostre municipi, lamentablement. I es que el grup del PSC que ha governat els últims anys ha abandonat el manteniment diari d’ABRERA, i ara que estem en eleccions, descobrim que saben pintar els passos de vianants, que els hi agraden les flors per que compren jardineres i que per a fer fotos electorals son capaços d’arreglar parcs que desprès tornen a abandonar.

Què proposa CIU?

En primer lloc eliminarem un regidor a dedicació exclusiva per contractar 2 policies locals més, per millorar el servei de policia de proximitat i cobrir millor totes les zones d’Abrera.

En segon lloc, revisarem amb els veïns quines zones d’Abrera presenten problemes d’il·luminació i crearem un pàrking de camions vigilat, prohibint la resta d’estacionaments que s’estan produint.( evitant la brutícia que generen i la inseguretat que provoquen)

En tercer lloc, volem mantenir els parcs, carrers i equipaments que ja tenim en condicions. Multarem els incívics que deixen que els seus animals facin les seves necessitats al carrer i no les recullin.