dimecres, 11 de maig del 2011

EL PSC retalla 1.450 milions a Catalunya

En 1 minut:

· Els 25 diputats del PSC voten en contra d’exigir a l’Estat que pagui els 1.450 milions d’euros que li deu a Catalunya corresponents al fons de competitivitat.

·  El vot contrari dels 25 diputats del PSC va permetre rebutjar la moció de CiU que demanava al Govern el pagament d’aquests diners. Si el PSC hagués votat al costat de la resta de diputats de Catalunya, la moció hagués prosperat.

·  El PSC ha dedicat íntegrament la seva campanya electoral a carregar contra les retallades del
Govern de la Generalitat quan la veritable retallada és la de 1.450 milions d’euros que han provocat els 25 diputats del PSC votant contra la moció de CiU

·  La Ministra i diputada per Barcelona, Carme Chacón, torna a temps de l’illa de Sardenya on havia anat a visitar els militars espanyols en missió a Líbia, per votar contra el pagament del fons de competitivitat.

·  El PSC ha votat en contra al Congrés d’una moció idèntica a la que va votar a favor al Senat.
 Aquesta contradicció és absolutament inexplicable.

·  Ernest Maragall i Montserrat Tura ja han fet públic a través del twitter el seu desacord amb el sentit del vot dels 25 diputats catalans.

·  El PSC ha optat una vegada més per fer pinya amb el PSOE i trencar la unitat dels partits catalans, donant l’esquena als interessos de Catalunya.

·  A la retallada dels 1.450 milions del fons de competitivitat cal sumar-hi, també, la retallada en educació que el Govern del PSOE ha imposat a Catalunya suspenent la convocatòria de 1.245 places de mestre de secundària per als instituts.

·  L’Estat impedeix que la Generalitat disposi de tots els professors que necessita, i al mateix temps autoritza Extremadura i Andalusia a convocar noves places de professors.

·  A les portes d’unes eleccions, l’Estat només ha autoritzat la convocatòria d’oposicions a mestre a les comunitats d’Extremadura i Andalusia (governades pel PSOE) i, en canvi, ha suspès la convocatòria de Catalunya, Navarra i Castella i Lleó.