dissabte, 13 de febrer del 2010

Els terminis són orientatius ?

En moltes ocasions haureu llegit o sentit aquesta frase al nostre municipi, i m'agradaria explicar-vos una miqueta la història del seu significat i d'on ve.

En un Ple on es va preguntar per què no haviem passat encara comptes a la Sindicaturai on es va comentar el tema que la llei marcava uns plaços, que a Abrera mai complim, la interventora va expressar que els terminis que marca la llei sobre els comptes eren orientatius. Imagineu la nostra sorpresa quan la persona que més hauria de vetllar per al seu compliment ( juntament amb l'Alcaldessa, es clar) pensen que els terminis legals només hi són per donar una orientació aproximada.

Doncs bé, sembla que la sindicatura de comptes, s'ha cansat que molts municipis pensi com el nostre i a partir d'ara serà molt estricte amb el seu compliment, com hem vist a les noticies ultimament, on pot arribar a parar subvencions als municipis que incompleixin l'obligació de passar comptes. Personalment, crec que hauria d'haver-se posat les piles abans, però mai és tard...

D'altra banda teniu aqui un link on podreu comprovar l'agilitat que fins ara el nostre ajuntament ha tingut en passar les comptes obligatòries.


http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/CARGAWEB/asp/cat/VerEnteLiferay.asp?
Codigo=080018000