dijous, 4 de febrer del 2010

El Síndic de Greuges i el PSC d’Abrera


Fa dies us en parlàvem de la poca transparència que ha demostrat l’actual equip de govern. Son reiterades les vegades que tant el nostre grup, com altres partits de la oposició i fins i tot els propis ciutadans, ens hem hagut d’adreçar al Síndic de Greuges per a reclamar respostes o actuacions que o no es fan o es retrasen de forma habitual. La imatge que provoquen aquestes actuacions és d’inactivitat o desídia de l’administració que justament hauria de ser la més propera i acollidora, la municipal.

Com no pot ser d’una altra forma el nostre grup ha anat recopilant informació i ens hem dirigit al Síndic amb els temes que consideràvem més greus, com és el cas de preguntes que havien trigat més d’un any en respondre’ns o l’informe de secretaria que ha de justificar un increment de gairebé un 50% en un contracte d’adjudicació d’obres.

I com era d’esperar, el Síndic ha acabat intervenint.
Era lògic, si aquestes actuacions per part del nostre Ajuntament li estan arribant contínuament i per diferents llocs.¡¡
L’Ajuntament ( i no parlem dels treballadors que ens consta que tramiten els temes i queden a l’espera de que alcaldia els hi permeti que ens enviïn la informació ), com dèiem, l’Ajuntament ha al•legat al síndic una càrrega de treball que no els hi permet contestar amb més celeritat, i clar ¡¡ ja els hi diuen que un retard raonable, entraria dintre de la normalitat però que, si la seva obligació és contestar en 5 dies, no poden trigar més d’una any en respondre, com és lògic, els anima a prendre mesures organitzatives que permetin complir amb els terminis legals.

Però no acaba aquí l’informe, finalment el Síndic de Greuges els hi emplaça a comunicar-li quines mesures adoptaran per tal de complir les seves recomanacions

A veure si a ell li fan cas finalment ¡¡

1 comentari:

Anònim ha dit...

Organització a l’Ajuntament d’Abrera? Seria més fàcil que el Llobregat fos navegable.
Fa poc es va sentir en un ple com que els propis treballadors de l’Ajuntament es queixaven de la manca d’organització, de què no hi havia cap mena de programació i no sé quantes coses més... Difícilment es pot organitzar la feina si pel que sembla els que manen no saben organitzar-se ni ells mateixos, no més cal sentir-los parlar per adonar-se’n.