dijous, 4 de març del 2010

Visita d'en Felip Puig a Abrera


Amb l’ànim d’apropar els dirigents polítics als ciutadans, perquè coneguin directament les nostres inquietuds i demandes, CiU ha encetat un cicle de xerrades realitzades amb petits grups de persones, preferiblement ciutadans no afiliats ni vinculats a CiU, per tal d’establir una conversa fluïda i propera, on es pugui debatre sobre els aspectes que realment ens hi preocupen.
El passat divendres 19 de febrer vam convidar a visitar Abrera al secretari d’Organització de CiU, en Felip Puig, per tal que reculli les consultes dels abrerencs. En aquesta ocasió, en Felip Puig es va reunir amb representants d’entitats com ANDA (Associació Naturista d’Abrera), Associacions de Veïns dels barris de de Can Vilalba i Les Carpes, i algunes de les treballadores acomiadades improcedentment de l’Escola Bressol, entre d’altres ciutadans.
Durant la xerrada es van tractar temes de política general, com les mesures que CiU proposa per tal d’afrontar l’actual crisi i la desafecció dels ciutadans vers la política, però, sobretot, temes locals com el problemàtic traçat de la variant de la C-55, que afectarà la vertebració del territori i qualitat de vida dels abrerencs, la planta de tractament de terres contaminades d’Ullastrell, amb el seu impacte mediambiental i com les decisions que es prenen des del Parlament afecten directament als municipis, que en molts casos es troben en una situació gairebé d’indefensió front les Administracions. També es va tractar la problemàtica sorgida
arrel de l’acomiadament improcedent d’educadores de l’Escola Bressol Municipal.
Davant de les problemàtiques a propòsit de la variant C-55 i la planta de terres contaminades, en Felip Puig va convidar als presents a tractar el tema amb els diputats de CiU en el Parlament, perquè aquests escoltin de primera mà les inquietuds dels abrerencs i poder consensuar posicionaments al respecte. Hi ha una primera invitació al Parlament el proper 10 de març per parlar del tema de la planta d’Ullastrell. Per a la C-55, la invitació es celebrarà ben aviat.
Respecte al tema dels acomiadaments improcedents de les Educadores de l’Escola Bressol, en Felip Puig va demanar còpia de la sentència judicial per passar-la als serveis jurídics de CiU, per tal que les afectades tinguin assessorament legal.
En els pròxims mesos, CIU Abrera continuarà programant jornades de proximitat, en les que esteu convidats a participar-hi. La propera es celebrarà el mes d’abril i serà per aquestes dates quan us informarem de qui serà el convidat.