dijous, 11 de març del 2010

Avui ens veiem al Rebato ¡¡

Estimat veí,
Estimada veïna,


Són moltes les actuacions de transformació que estan fent al Barri. Algunes d’aquestes actuacions signifiquen un canvi positiu en la qualitat de l’entorn, però, malauradament, també hi ha molts canvis que perjudiquen greument la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans i ciutadanes del Barri.

Només cal donar un tomb per les rodalies per veure com, el que eren abans camps, rieres, fauna i flora local, ara són rius d’asfalt i rotondes i, d’aquí a ben poc, soroll i contaminació.

Des del grup municipal de CiU d’Abrera som conscients d’aquestes actuacions que s'estan duent a terme i de com aquestes afecten el dia a dia i afectaran el futur immediat. Valorem amb preocupació la transformació del Barri, però creem que no ens podem quedar com a simples observadors.

Sí que és cert que moltes coses ja no tenen marxa enrere, per molt que ens haguéssim queixat i posat en contra en temps passats, però encara podem fer coses perquè el futur que arriba sigui una mica millor.

Encara podem exigir millores, compensacions i, en definitiva, dignitat pel malmès Barri. Per això ens posem a la vostra disposició el proper dijous 11 de març, de 19 a 20,30 hores, al Local Social del Barri, per tal de conèixer la vostra opinió, els vostres suggeriments i intentar buscar conjuntament solucions i compromisos per tal de millorar la situació immediata en què ens trobarem.


Us espero a tots per defensar el que és de tothom i de cada un de nosaltres; per un Rebato més digne.

Rebeu una cordial salutació. Atentament,