dilluns, 30 de novembre del 2009

L’Ajuntament de Begues crea un web que facilita la informació dels plens als càrrecs electes

Tant de bó el nostre ajuntament ho fes també i accessible a tots els veins.



24/11/2009 http://www.baixllobregatdigital.cat/

La mesura és pionera a l’administració local i representa una important reducció de papers amb el corresponent estalvi econòmic i d’impacte mediambiental


Els departaments de Comunicació, Tecnologies de la Informació i Secretaria han desenvolupat un portal web perquè tots els càrrecs electes puguin consultar la informació dels plens per internet. L’accès a la informació pot ser quan es desitgi i des d’on es vulgui, en les dates prèvies a la sessió.

La documentació dels plens sovint pot ser d’un centenar de papers amb acords, plànols, propostes, informes, mocions, decrets i d’altres figures administratives que es gestionen a l’Ajuntament de Begues. Fins ara la documentació es consultava físicament per cada un dels membres del consistori.

Amb l’accés de la documentació per internet es facilita la informació a tots els representants municipals, tant del govern com de l’oposició, disminueix el consum de paper, amb el corresponent estalvi econòmic i d’impacte mediambiental. La creació d’un portal web amb la documentació plenària accessible al consistori és pionera a l’administració local.