dilluns, 2 de novembre del 2009

Els treballadors de l'Ajuntament

Ja sabeu que torna a haver problemes amb el tema de la negociació del conveni.
En el ple passat ( ultima setmana de setembre), vam ser testimonis de la
seva queixa silenciosa.

Un mes després el dijous 22 d'octubre, tots els sindicats ens van convocar
als grups municipals ( inclos el PSC que no es va presentar) a una reunió
on exposaven els problemes que s'estaven trobant amb la negociació.
Aquell mateix dia el 22 d'octubre, els grups a la oposicio vam sol.licitar
la convocatòria d'una junta de portaveus per què l'equip de govern ens dones
la seva versió dels fets ( aquest és un dels mecanismes previstos per demanar
explicacions a un govern municipal)

A dia d'avui tot esta igual
Els treballadors com veieu al anterior post segueixen sense conveni
La Junta de Portaveus no s'ha convocat ni tampoc hem rebut cap tipo d'explicació

¿ quin problema hi ha que no es poden explicar obertament les coses?
¿ és aquest un govern municipal transparent?

1 comentari:

Anònim ha dit...

dono tot el meu suport als treballadors! Estem en un moment de crisi i d'"apretar-se el cinturó", pero es que això ve de llarg... no parlem de res nou. Tenen tota la raó quan diuen que són els primers interessats en prestar els serveis a la ciutadania, ells són els que estan al peu del canó, tristement a les odres d'un equip de govern aparentment inconpetent i que no sap posar solució als diferents problemes que es plantegen. És hora de posar-se les piles i plantar cara a un govern que està paralitzant aquest poble, posant pedres i més pedres al camí. I jo em pregunto: tant costa escoltar i no tancar-se en banda pensant que el que estan fent ells és el millor? Què amagen? Per que tan poca trasparència? Per que no hi ha participació? Per qué quan volen parlar de participació el que fan es convocar reunions a una sala de plens que esta plena de "amiguetes". Per que no fan bandera de la participació dels ciutadans?

Ahir, al 30 minuts de TV3 parlaven de la poca trasparència i de la manera de fer de varis Ajuntaments, concretament de Santa Coloma i de St. Andreu de Llavaneres (anterior govern). Vaig trobar molt encertat un comentari que va fer un ex-regidor d'Urbanisme de Sta. Coloma, parlava de què sense la ciutadania no es pot fer urbanisme, si es prescindeix d'ella es quan comencen a aparèixer els problemes. Què passa si extrapolem aquesta qüestió a la totalitat dels aspectes que controla un govern. Pot ser tenen res a amagar¿¿?? Pot ser va sen hora d'estirar de la corda??

Estic molt decepcionat, cada cop més de la vida política i de la manera de fer política d'aquest país. Crec que falten ganes per fer les coses bé, primer de tot: escoltar, no fer per tenir contents. Queden un parell d'anys per les properes eleccions municipals, potser estaria bé un canvi de rumb a l'Ajuntament, tants anys al poder no és bo. I que consti que creia en els socialistes, pero a un ajuntament no són els socialistes o el populars, o els convergents. Són les persones i les ganes que tenen i la il·lusió que posen per tirar endavant el seu poble; no ho sembla.