dimecres, 10 de juny del 2009

7.Aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal núm. 2.09

Després de l’aturada electoral al bloc, reprenem el ple ordinari allà on va quedar... el punt 6, en aquest punt de l’ordre del dia s’aprovava la tarifa de l’escola de música, com ja sabeu aquesta tarifa es dividia en 2 blocs el primer de setembre a desembre i el segon de gener a juny, per tant, els pares que matriculaven els nens a música només sabien l’import de l’activitat fins al desembre.... el que pagaven a partir del gener era un misteri fins que el ple de pressupostos estava enllestit al desembre.
Aquest any la tarifa no variava, i al ple vam expressar la nostra opinió favorable, ja que el nostre grup estavem d’acord en el manteniment del cost de la tarifa,
Però també vam opinar sobre el tema de la aprovació doble anual, ja que no trobem lògica aquesta divisió temporal, les famílies necessiten organitzar el seu pressupost, així que vam aprofitar per tornar a demanar-li de nou ( no era la primera vegada, l’any passat també ho vam fer ) que la tarifa de l’escola de música fos única per tot l’any escolar perquè si no sempre estarem amb la por de què les taxes per aquest servei s’incrementin a mitjans de curs.
Estavem aprovant la tarifa fins al 31 de desembre, i el grup de CIU li vam demanar a l’equip de govern que aquesta aprovació s’allargui fins al juny del 2010 per que els pares coneguin el cost del servei durant tot el període, , ja els hi vam dir l’any passat ¿ Sra Alcaldessa, Sra regidora, vostès es comprarien qualsevol producte del que només coneguessin el preu dels 3 primers mesos? I si després no pot pagar l’increment de preu?.
Arribats a aquest punt, us podem dir que l’Alcaldessa es va comprometre a mantenir la tarifa tot el curs escolar, encara que tingues que tornar a passar per ple.
Per fi es va imposar el sentit comú!!
Com no podia ser d’altra forma vam votar a favor, i vam agrair el gest a l’equip de govern.