diumenge, 21 de juny del 2009

13. Moció conjunta d'Ada, CIU i ERC sobre la creació d'un consell esportiu

El grups de CIU, ERC i ADa vam presentar en el passat ple una moció conjunta per a la creació del Consell Esportiu.


L’esport municipal engloba la regidoria d’esports, les entitats esportives del nostre poble i les associacions de pares i de veïns que també realitzen activitats esportives.
Totes aquestes activitats ens afecten des d’un punt de vista esportiu, de salut, cultural, associatiu i social.
Tot aixó actualment té com a eina comunicativa la regidoria d’esports i com a representant titular actualment, el Sr Merino, representants que fins ara, ja hem pogut comprovar que son del tot insuficient

Aquesta moció el que proposava era crear una nova eina de comunicació. No excloent del que ja existeix, sinó integradora e integrada dins aquest aparell actual.

El consell seria un òrgan de reunió, de deliberació no vinculant que permetria fer arribar a tots nosaltres les seves propostes, iniciatives, expectatives i necessitats.

I que ja que són ells qui estan movent en molts casos l’esport al municipi puguin també opinar sobre les decisions polítiques que en molts casos els hi afecten

És a dir, demanavem diàleg, de l’administració ( Ajuntament), dels polítics i dels que tiren endavant dia a dia l’esport al nostre poble.
La resposta, desmesurada, insultant i crispada del PSC per boca del SR Merino la podeu imaginar NO,NO i NO
Qui vulgui alguna cosa que li digui directa i individualment, de col.lectiu res de res.
De diàleg res, de participaciò tampoc ¿ quin eslogan utilitzaran en les properes eleccions? Per que el “ fem-ho” implica participació.

Ah¡ i curiosa la seva afirmació que hi ha esports de cada ideologia política.