dijous, 19 de juny del 2008

Punt 7 moció d’EUA sobre l’escola bressol

aquesta moció denunciava que la cessió privada de la gestió de qualsevol servei municipal sol derivar en problemes, i reclamava que l’Ajuntament, per tant, asumís la gestió de l’escola, CIU estavem a favor

L’esperit de qualsevol servei municipal es que ha de ser el de ser útil, ha de primar el servei i el resultat econòmic no ha de ser negatiu per a les arques municipals.


Peró la empresa privada necessita obtenir uns guanys o beneficis, aixó no es qüestionable ni punible, és sencillament el mercat, cap empresa o particular invirteix si no espera obtenir un benefici.

Per tant, no es compatible en molts casos la gestió privada ( que intentara reduir costos d’allà on pugui, salaris, material, ect) amb el servei municipal

D’altra banda la gestió privada li serveix a l’equip de govern per amagar responsabilitats
A veure si m’explico
Si la escola funciona es la escola bressol municipal
Si la inaugurem, ampliem, fem inscripcions, jornades de portes ofertes ect estem parlant des de l’equip de govern de la escola bressol municipal d’Abrera ( amb totes les lletres)


Ah pero…
Si les treballadores es queixen… el servei es cedit l’equip de govern no te res a veure
El preu el marca l’Ajuntament
El contracte de gestió l’adjudica l’ajuntament
A les negociacions van els regidors
Peró si hi ha queixes……. Estaren parlant d’ una empresa privada

D’això li dic jo, amagar responsabilitats i amagant no es solucionen els problemes.

Potser un primer pas en la solució sera aquest que el servei i els treballadors s’asumeixin des de l’Ajuntament

Hores d’ara, el conflicte s’ha sol.lucionat, i personalment m’alegro que hagin arribat a un acord, peró l’any que ve toca renovar contracte i potser per evitar aquestes situacions, seria important incloure una clàusula ( si es possible ) regulant el tema del personal.

D’altra banda una petita queixa...
Els regidors de la oposició vam demanar informació sobre el conflicte a l’Ajuntament mitjançant una junta de portaveus, aquesta informació ens la donaran avui ( 19 de juny) quan estava demanada des del dia 20 de maig.... l’equip de govern hauria de ser una miqueta més àgil en la transmissió d’informació

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Recentment, CiU va presentar la seva proposta de nou sistema de finançament en un acte al Parlament encapçalat per Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida. Li van donar molta pompa –fins al punt que la roda de premsa no es va celebrar al faristol, com és habitual, sinó en un pati interior que van omplir de cadires. A la nota difosa pel gabinet de comunicació de CiU s’assegura que hi van assistir membres de l’executiva, destacats alcaldes i altres dirigents, però la veritat és que, una de dos: o la direcció del partit ha decrescut molt o bé van punxar estrepitosament. De fet, sembla ser que els promotors de l’acte van demanar als assistents que es posessin a les files del davant per evitar que l’acte tingués l’aspecte d’un camp de golf, amb tant forat.

Pujolvergent

Monica ha dit...

Pujolvergent:

Acepto les teves critiques al meu partit, soc la primera en reconeixer que de vegades ens equivoquem ( altres no, com tothom) el que pasa es que no trobo com enllacen aquestes critiques amb els temes que s'aborden al bloc.

Anònim ha dit...

Mònica,

No et preocupis, és la forma que tenen alguns (LMD) d'actuar indiscriminadament amb la única intenció de fer mal.

Després no són capaços d'afrontar amb dignitat una crítica consistent i arremeten contra tothom criticant de la crispació, pero no els veuràs mai donar la cara i rebatre amb arguments les opinions polítiques dels demés.

Aprofito per felicitar a l'anònim Pujolvergent per no haber utilitzat l'insult aquesta vegada. Lo cortés no quita lo valiente, que diuen.