dimecres, 8 de juny del 2011

Presentació de la 3a Cursa Popular 'Abrera Corre d9' del Club Atletisme Abrera


El proper dimecres 8 de juny el Club Atletisme Abrera farà l´acte de presentació de la 3a Cursa “Abrera Corre d9”. L´acte tindrà lloc a les 19h., a la Sala d‘Actes de la Casa de Cultura.
Entre les novetats d´enguany d´aquesta cursa que se celebra el 12 juny, destaca la seva inclusió a la Champions League, que només a Catalunya té 5.000 atletes inscrits. Entre els atletes participants, s´espera la presència de Roger Campoy (F.C. Barcelona), campió de la passada edició; Jose Manuel Granadero (Igualada), sots-campió de l´any passat i campió en 2010 de Catalunya de Curses de Muntanya; Benito Ojeda, corredor destacat a totes les curses de fons a Catalunya; i Ricard Vergé, campió actual de Catalunya en Marató.
Com a edicions anteriors es farà la cursa de 5 quilòmetres, no competitiva, però si cronometrada, que farà una volta només al circuit; la de 10 quilòmetres; i diverses curses infantils per categories.
Les inscripcions a les curses d´adults ja s´estan realitzant a través del web www.atletisme.cat. Les inscripcions infantils es poden fer de manera gratuïta a http://cursaabrera.wordpress.com o de manera presencial al Centre Aquàtic Municipal, a l´oficina Mapfre d´Abrera, a la botiga BASE del Montserrat Centre Abrera o al McDonald´s de Martorell.
Les inscripcions es tanquen el proper 8 de Juny o quan s´arribi a un total de 700 inscrits a les proves d´adults, i 400 inscrits a les curses infantils.
La cursa està organitzada pel Club Atletisme Abrera en col·laboració amb l´Ajuntament.