dilluns, 13 de juny del 2011

Discurs de presa de possessió

Com a portaveu del grup polític CIU, el primer que volem fer és agrair a totes les persones que ens han votat, la seva confiança en el nostre grup, i en el nostre programa. CiU d’Abrera hem crescut,  i ara tenim més força  en aquest nou consistori.
A tots i cada un de vosaltres volem que us arribi el nostre agraïment per que sabeu que el camí fins  aquí no ha estat fàcil.
  
Som conscients que això significa que confieu en la nostra forma d’entendre una Abrera millor, però també implica una major responsabilitat, en tots els aspectes:
exigint-nos a nosaltres mateixos el màxim compliment possible del nostre programa,
i vetllant per que tots i cada un dels veïns us sentiu escoltats en aquest consistori, fins i tot aquells que no han fet servir la seva veu a les urnes. 

Per que, tal i com ja va passar en la passada legislatura, una bona part dels nostres  ciutadans no es senten motivats per a expressar el seu vot.
Son veïns del nostre municipi que cap partit polític, aquí present, ha estat capaç d’implicar o il·lusionar.
Son la nostra assignatura pendent, de tots, però això no és cap excusa per a la responsabilitat que ens pertoca avui aqui. 

Les urnes han definit una Abrera participativa, una Abrera plural, una Abrera dialogant. És cert que hi ha una llista més votada... però també que s’encarava una legislatura on calia seure, parlar, negociar i escoltar tots i cada un dels temes que afrontarem. 

Durant tota la campanya hem defensat una Abrera diferent. I les urnes han volgut que això sigui possible, avui aquest consistori creiem que ja es una mica més constructiu, participatiu i obert ..... 

Pel grup de CIU era molt important assolir objectius que durant 4 anys hem defensat fermament...
incrementar recursos al departament de seguretat ciutadana
reduir  les dedicacions exclusives,
apostar per la transparència en els comptes municipals ,
donar més  suport als empresaris, emprenedors i comerciants
lluitar per la dinamització econòmica,
donar més agilitat a la nostra administració local per mitja de la web, i
donar més suport als serveis de voluntariat des de l’ajuntament ... 


Tot això ara te un compromís ferm de tres partits, per portar-ho a terme, compromís del que en formen part.
I us podem assegurar que es ferm per que no ha estat fàcil arribar a reflectir-ho en un document, però si que finalment ha estat possible. 

El defensarem ara i sempre que mantingui les condicions de diàleg amb que va néixer, i també defensarem el nostre programa electoral, que és el que ens ha portat aquí, les nostres propostes, i vostres ... per que molts de vosaltres ens vau fer arribar les vostres inquietuts ... i les vostres idees.
Volem parlar, volem escoltar, i volem construir però no a qualsevol preu i no renunciem a les propostes que us vam presentar.
  
També volem remarcar, que  donarem suport a tots aquells projectes que puguin significar una millora o un avanç per al nostre poble, sense mirar de qui es la idea.
  
Però el nostre municipi encara té mancances, i, també és la nostra feina localitzar-les i vetllar per a buscar una solució, i tots tenim molt a dir a partir d’ara
Ara  ja no estem en campanya,
Ara ja no hi ha excuses, ni podem perdre més temps,
tenim la necessitat de convertir Abrera en una ciutat moderna i dinàmica.
  

Moltes gràcies a tots .