diumenge, 5 de juny del 2011

El semàfor de l'Avinguda Generalitat


Durant el passat mes de maig ens ha arribat una queixa, per mail, d’un veí que denuncia una situació que porta 3 anys patint com a conseqüència del semàfor que esta ubicat entre el carrer Terrassa i Av Generalitat.

D’entrada parla d’un tema que ja ha comentat en diferents ocasions amb l’actual consistori i no ha estat ates.
D’altra banda explica la problemàtica produïda a la nit, ja que hi ha cotxes que en aturar-se al semàfor porten la música molt alta i els desperten, suggerint com a solució que aquest semàfor estigui en àmbar durant la nit per evitar que s’aturin.
El grup de CIU hem entrat una queixa a l'ajuntament per que aquest vei rebi resposta a la seva sol.licitud. A més demanem que es faci un control i estudi de la circulació a partir de 23 hores i la possibilitat de que els semàfors es puguin posar tots en àmbar i evitar així aquesta i altres molèsties que es puguin causar als veïns del municipi.

Des del grup de CIU considerem que no es una demanda inviable, i que sembla que solucionaria la situació actual, si més no de cara a l’estiu quan molts veïns dormen amb les finestres obertes com a conseqüència de la calor.

D'altra banda el que més ens preocupa, més enllà de la decisió pressa, és el fet que de nou ens trobem davant de la manca d'actuació del nostre govern municipal.

Continuarem lluitant per canviar aquestes formes de fer ¡¡

1 comentari:

Anònim ha dit...

segurament si el semàfor no hi fos, la gent es queixaria perque la gent passa a gran velocitat pel carrer.

És molt dificil contentar a tothom, tot i així, la gent ha de rebre resposta.

Salut!