dijous, 1 d’abril del 2010

Punt 2. Adjudicació definitiva punt de venda al mercat (Peixateria)

Les adjudicacions de les parades del mercat tenen un procés doble, d'una banda inicialment li correspon a la Junta de Govern Local l'aprovació provisional, i més tard, es ratifica l'acord portant al ple l'adjudicació definitiva.
En aquest cas, es tractava d'un dels locals que estaven buits al mercat municipal, i on s'ubicará una nova
peixateria.
Ens alegrem de tenir una altra parada en marxa, però li vam demanar a l’ajuntament un esforç de dinamització d’aquest mercat perquè els paradistes, estan patint moltes dificultats per tirar endavant els seus negocis.
Caldria que des de l'Ajuntament s'estudies la possibilitat d’organitzar activitats, o fins i tot el trasllat del mercat setmanal a la Rambla Torrentet per tal de donar més vida a la zona i que no depengués en exclusiva del motor de Mercadona.
No es tracta de omplir parades, si no de donar vida al mercat. Quanta més feina tinguin els comerciants en general, més vida i més moviment tindrá Abrera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

trobo que es molt bona idea traslladar el mercat setmanal a la Rambla del Torrentet. De fet... crec recordar que fa molts anys el mercat es va fet per aquesta zona, juntament amb el carrer Rosers fins al parc Walt Disney.

A nivell d'afectació de transit no crec que hi hagues problemes, de fet el recinte firal de Festa Major ja es desenvolupa aqui.
Per altra banda, sobre la bruticia que es genera, tampoc hi hauria cap problema, donat que les parades podrien estar situades la calçada i les voreres quedarien lliures.
Potser el més problematic serien els aparcaments per als veins de la zona, pero nomes seria un cop en setmana i en benefici dels comerciants del poble i del mercat.

Molt bona idea, cal dinamitzar mes el nostre mercat, hem d'estar contents del mercat que tenim pero seria molt d'agrair tenir un mercat amb "ambient de mercat, de plaça" i no de centre comercial.

Sort i bon treball!