divendres, 4 de desembre del 2009

Punt 7.Iniciativa del Grup Municipal d’Esquerra Republicana en relació a l’aplicació dels avantatges, en l’àmbit municipal, a què dóna accés el nou títol de Família Monoparental

En aquest apartat del ple ordinari es demanava que les families monoparentals tinguessin
els mateixos beneficis que estem aplicant ja, a les families nombroses.

Si recordeu el ple extraòrdinari anterior, aquest punt ja havia sortit, tant ERC com CIU ho haviem
presentat en forma d'esmena, i des de l'equip de govern es va al.legar que no era correcte
la sol.licitud, i aquesta va ser la raó que van donar per no acceptar-ho.

En l’últim ple, ara fa 15 dies, la Sra Alcaldessa va comentar que no es podien demanar descomptes per que no era correcta, sembla que havíem de parlar de subvencions.

La veritat es que, en la nostra sol•licitud el mes important, no era tan la paraula a utilitzar, si no que realment les famílies monoparentals tinguessin la oportunitat de gaudir d’un tractament especial com ja estem fent amb les nombroses. Aquestes cosetes... com rebutjar una proposició per formalismes d’aquest tipos és una de les causes de que els veïns en moltes ocasions vegin tan lluny el seu ajuntament d’ells i hauríem d’evitar-les entre tots.

Aquest camí es presentava com ells demanaven, sol.licitant que s'apliqués una subvenció, nosaltres hi vam donar suport, a la moció, lamentablement el PSC va buscar una altra excusa per dir no, aquest cop
la legalitat o no de la mesura, que molt il.legal no potser, ja que s'aplica en altres pobles... en fí,
que seria més fàcil que reconeguessin que no tenen intenció d'aplicar mesures socials a les families monoparentals, en lloc de buscar més excuses.