dilluns, 21 de desembre del 2009

Dimecres dia 30 Ple extraordinàri

AJUNTAMENT D'ABRERA - RESOLUCIÓ DE CONVOCATÒRIA DE SESSIONS - REUNIONS del Ple Municipal i de la Comissió Informativa General

Es convoca a la Casa Consistorial sessió/reunió dels òrgans col·legiats que s’indiquen, en els apartats següents. Els temes per tractar es detallen en la relació d’assumptes de l’ordre del dia.

Aquesta resolució s’ha de publicar al tauler d’anuncis i notificar-se als membres que, en dret, han d’assistir-hi. Si no s’hi pot assistir, s’haurà de comunicar a la Presidència abans de la realització de la sessió.

Òrgan convocat: Ple Municipal
Data i hora (1a convocatòria): el proper dia 30.12.2009 a les 19.00 hores
Caràcter de la sessió/reunió: extraordinària
Tipus: resolutiva (tindrà lloc en acte públic)
Segona convocatòria: Si la reunió no es pot fer en la data i hora assenyalats, es celebrarà en segona convocatòria dos dies després a la mateixa hora.

Relació d’assumptes de l’ordre del dia d’aquesta sessió/reunió:

PROPOSICIONS D’ACORDS/RESOLUCIONS

Pressupostos Generals per a l’exercici 2010.

Al·legacions a l’estudi d’impacte ambiental de connexió de la carretera N-II/A-2 i la B-40, i variant de la carretera C-55 d’Abrera i d’Olesa de Montserrat. Tram I: Martorell-Abrera-Olesa de Montserrat.

Aprovació de la I Revisió del grau de compliment del Pla Estratègic d’Abrera.

Aprovació inicial del Conveni Urbanístic en relació a la instal·lació d’un centre logístic de Mercadona al Polígon Industrial Barcelonès (2a fase).