dissabte, 7 de març del 2009

JORDI PUJOL PRESIDEIX LA PRESENTACIÓ DE PARELLES LINGÜÍSTIQUES DEL BAIX LLOBREGAT

El president de CDC, Jordi Pujol, presidirà diumenge l’acte de presentació de les parelles lingüístiques dels alcaldes, caps de llista i regidors de CiU del Baix Llobregat. L’acte comptarà també amb la presència d’Àngel Colom, president de la sectorial d’Immigració de CDC i de Josep Lluís Cleries, diputat i secretari sectorial, a part dels càrrecs electes del Baix Llobregat.

Tot plegat forma part de la campanya “Cap catalanista sense parella”, de Convergència, que pretén incorporar els càrrecs electes municipals, els dirigents locals i comarcals del partit i la totalitat de la militància al programa d’implantació de parelles lingüístiques. De fet, el passat 1 de desembre, els diputats al Parlament de Catalunya, els diputats a Madrid i els senadors de Convergència i Unió ja van formalitzar la seva parella lingüística. El mateix va fer el Grup Municipal a l’Ajuntament de Barcelona el passat 11 de febrer.

Ara la comarca del Baix Llobregat enceta una roda en què els membres i càrrecs electes de les diverses agrupacions comarcals aniran formalitzant les seves parelles lingüístiques.

L’acte de diumenge, que començarà a les 11.00h, tindrà lloc al recinte de Can Oliveras, de Martorell i hi intervindran també Salvador Esteve, alcalde d’aquesta població; Josep Ma Llop, el president comarcal de CDC al Baix Llobregat, Josep Alemany, alcalde de Vallirana i Àngels Ponsa, presidenta de la sectorial de cultura de CDC. La trobada servirà igualment per fer una fotografia de família i acabarà amb un aperitiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara copiarem el sistema lingüístic valencià del PP

EL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ EN MARXA EN MÉS DE 50 POBLACIONS

Amb més 2.500 parelles lingüístiques des de 2005, l’any de creació del programa, el Voluntariat pel Valencià avança en l’objectiu de crear una xarxa per tot el territori valencià i per això cada cop són més els ajuntaments, barris i EPAs que signen convenis amb Escola Valenciana per a dur endavant la iniciativa.

pujolvergent