dissabte, 28 de febrer del 2009

Els cartells de les obres del pla Zapatero


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és vergonyòs!! Mentre tant les famílies amb més problemes cada mes per poder pagar les hipoteques. I després diuen des de la UGT que la culpa de la crisi la tenen els banquers!!

Anònim ha dit...

És vergonyós, en molt casos el cartell ocuparà més que l'obra realitzada.

Més propaganda electoral que paguem tots.

Anònim ha dit...

Però també és veritat que hi ha empreses dedicades a la confecció d'aquests cartells. I treballadors que necessiten encàrrecs per no ser acomiadats o "regulats".
Si el pla del govern és donar feina a tanta gent com sigui possible, els treballadors d'aquestes empreses tenen tant dret com tothom a conservar els seus llocs de treball, no creieu? Ells també deuen tenir la seva hipoteca...

Jo no veig que sigui "vergonyós" que un govern publiciti en què es gasta el diner públic. És més, li hauríem d'exigir que ho faci, si se li hagués oblidat.

Anònim ha dit...

Ja m'està bé que es publiciti, però 4,3 milions! Saps el que suposa dita quantitat?

Anònim ha dit...

a qui habláis de vergonzoso, pero por llamarlo de alguna manera, yo también lo definiría como asqueroso entre otras cosas, venga ya, eso también debe ser culpa de los banqueros, y si no de Mas y si no de Aznar y si no del Mickey Mouse, la cuestión es que del PSC/ PSOE no es la culpa, contra ellos nada de nada, ni manifestaciones, ni huelgas ni cazeroladas, nada de nada...esto es también vergonzoso, que después de como están dejando el pais, nadie mueva ni un dedo,
y los sindicatos?? donde están??