dimarts, 7 d’octubre del 2008

7. Modificació registral del terreny destinat a Secció d’Educació Secundària (SES) i a Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP)

El grup de CIU vam donar total suport a aquest punt de l'ordre del dia, com ho fariem amb qualsevol acció que permetes agilitzar els tràmits, i fer tant la nova escola com el centre de secundaria, que hores d'ara ja fan falta.

Ho vam fer per responsabilitat política, peró el que sí es cert, es que ens tocava
estirar una miqueta de les orelles a l'equip de govern, ja que les coses, no s'havien fet correctament

I us ho explico ara:

Quan es fa una cessio de terreny a la Generalitat se li ha de fer lliure de càrregues, i l'Ajuntament, l'equip de govern i la Sra Alcaldessa ho haurien de saber.
Per tant:
¿ com es que aquest terreny es va cedir amb la càrrega de manteniment, servei i perillositat ( o no ) d’una estacio transformadora?

Pregunta que va quedar sense resposta...

Aixo provoca que el projecte estigui de nou en el punt 0 ( 1 any y 3 mesos després)
, per que la Generalitat no accepta els terrenys ¿ Qui ha estat el responsable de aquesta perdua de temps?

Una altra pregunta sense resposta.....

Pero a més a més li vam preguntar també
¿ quins plaços es preveuen per als dos centres ¿ de disseny, inici i finalitzacio d’obres?

Aquesta pregunta sí que la va respondre i ens van dir que aquest retras no afectaria a la construcció,i per tant, que els plaços eren els mateixos ( confiem que sigui cert, peró nosaltres dubtem que 1 any i 3 mesos de retras no afectin als plaços inicials )

Aixó, esperem que a més no signifiqui augmentar el numero de barracons en els proxims anys ¿ quan de temps estaran els nens en aquesta situació?

Tot i aixi hi vam donar suport, peró les poques explicacions obtingudes no ens van convencer

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i Pasqual Maragall, i els expresidents del Parlament Joan Rigol i Heribert Barrera s'han reunit amb el president José Montilla en un gest de suport institucional a la negociació del nou model de finançament que marca l'Estatut.

Durant la trobada, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, els expresident han traslladat a l'actual president de la Generalitat el seu suport en un moment "molt important per al nostre país, perquè ens juguem el respecte a l'Estatut, que obliga tot l'Estat però que és la nostra norma bàsica de convivència com catalans", segons ha manifestat el propi Rigol en una breu compareixença a l'acabar la reunió.

L'expresident del Parlament ha declarat que tots quatre polítics s'adhereixen a la resolució majoritària aprovada la setmana passada en el debat de política general al Parlament, una mostra d'unitat que, segons ha explicat Rigol, elogien tots quatre.


Pujolvergent