dissabte, 2 de febrer del 2008

PER QUE NO ENS CONTESTEN?

El passat ple ordinari vam preguntar:

1. ¿ quina es la relació d’entitats culturals i ciutadans en particular d’Abrera que es van presentar als premis de Reconeixement cultural del Baix Llobregat del passat 23 de novembre? No em digui que no tenim que no m’ho crec ( a la web hi ha una llista ben llarga)
Per resposta vam obtenir el silenci

2. El 30 de novembre el Regidor de Promoció ( Sr Yepes ) econòmica reconeixia que tenia una reunió amb els botiguers, el dia 25 de gener seguia pendent
Es va cel·lebra la setmana següent

3.Seguiment d’horaris , parades e incidències del Bus d’ Abrera
Diu el regidor ( Sr. Aguilar ) que no hi ha incidències i que fa el seguiment

4.Situacio de les voreres del C/Manresa ( no hi ha vorera ) i C/ Martorell ( el que queda de vorera es molt estret ) davant l’ inici d’obres de Mercadona ( recordem que això es el que posa al cartell i no Mercat Municipal? )
Per resposta vam obtenir el silenci

5.Absencia de representació de l’equip de govern en l’entrega de premis d’Iniciatives empresarials ( teníem 4 empreses nominades ) on era la Sra. Alcaldessa? I el Regidor de Promoció? I els altres regidors?
Per resposta vam obtenir el silenci, posteriorment el regidor de Promoció es va disculpar per un problema personal ( ho lamentem ) però continuem sense saber on era l’Alcaldessa i la resta de Regidors

6.Davant dels fets succeïts al ple vam preguntar ¿ es legal realitzar un ple en una sala sense extintors tenint en compte el pla de prevenció d’incendis? I des de el punt de vista de la seguretat dels ciutadans que eren a la sala? I el pla de riscos laborals?
Resposta del Regidor Sr. Solà: Hem contractat un nou tècnic de prevenció
( ¡ que bé ! però la veritat, no entenem la resposta….)

7. Relació de cursos de Promoció econòmica l’últim trimestre del 2007
Sense resposta

8.Butlleti Municipal: Motius del retràs de 2 mesos, la excusa de la impremta no serveix la hem sentit ja 3 vegades aquest 2007, el 2006 van surti regularment
Reiteren resposta, que si la impremta, que si el Nadal
(no ens serveix Sr Regidor, en una setmana va aconseguir editar i repartir un fullet de l’IBI que no es creu ningú)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé per altre blog he llegit el discurs de la maria quan va ser "investida" d'alcaldessa i m'ha fet molta gràcia que llavors diguèssi que:

El Ple de l'ajuntament m'acaba d'atorgar l'honor, l'enorme responsabilitat de ser l'alcaldessa d'Abrera durant els propers quatre anys. A partir d'aquest moment assumeixo el compromís de treballar amb tenacitat i honradesa per als veïns i veïnes d'Abrera. El nostre govern serà un govern de majoria; els veïns així ho han volgut. Però serà una majoria fent ús del diàleg amb la resta de forces que formen part del Consistori; tenint el consens com a màxima general i com a fórmula de funcionament. Acabaria la meva intervenció dient: treball, honradesa, entusiasme, il•lusió; també joventut, però també experiència, diàleg i consens. Aquestes seran les bases dels propers quatre anys, del nou govern municipal. Unes bases sòlides que tenen com a únic objectiu treballar pels veïns i veïnes d'Abrera. Per nosaltres les persones són les úniques protagonistes. Moltes gràcies."

Ja hem vist ja que és un gover de majoria, la seva evidentment, ara que tingui el consens com a màxima general no ho veig tan clar. Què deue entendre per consens???

Monica ha dit...

no se el que enten per consens la nostra alcaldessa, pero si que et puc confirmar que no ha establert cap llaç de comunicacio amb els altres partits.
Es limita a cumplir amb els deures " legals " d'informacio tant en plaços com en contiguts, es a dir, minims
Son capaços d'esperar els 30 dies de plaç per a dir-te que un document no existeix.