dijous, 7 de febrer del 2008

Confiança i respecte

Estem de nou davant d’unes eleccions Generals de les quals ha de sortir un govern per tal de dirigir el futur del país i el benestar dels seus ciutadans.

Dit això, que seria el desitjable, caldria fer una anàlisi sobre els dos partits mes grans en què sens dubta recaurà la victòria, PSOE o PP, aquí li donem la confiança?, en el moment actual entenem que a cap dels dos, també endevinem que ni l’un ni l’altre trauran majoria absoluta i per tant necessitaran un partit dels petits que els ajudi a aconseguir la tan desitjada majoria.

Lògicament tenim que demanar que el partit mes adient per la seva serietat i respecte vers a tothom, no deixa de ser ni mes ni menys que la Federació de CIU on podeu dipositar tota la vostra confiança, podeu ser o no simpatitzants, però es l’única que pot defensar els nostres interessos davant del govern de l’Estat.

No ens enganyem, el partit dels socialistes de Catalunya PSC ens a demostrat que no es capaç per si sol, votar qualsevol resolució a favor de Catalunya , ja que estan totalment supeditats a la voluntat dels seus amos PSOE, ni tan sols en resolucions de l’Estatut que en el seu dia varen votar a favor en el Parlament de Catalunya.

Seria un suïcidi pensar que el PP podria solucionar els problemes de Catalunya, donat que es un partit que nomes sap dir mentires i desqualificacions dels adversaris, a estat tota la legislatura fomentant l’anticatalanisme i demostrant que no sap presentar cap mesura per tirar endavant el país.

Podríem dir moltes mes coses dels dos partits, i ens agradaria parlar també de ERC i de ICV, però, ho deixarem per una altre ocasió, ja que avui ens volem centrar en els últims esdeveniments de la nostra població per mostrar com actua el PSC que actualment ens governa a ABRERA.

Per començar es evident que l’Alcaldessa i el seu equip son uns prepotents, sembla que desconeixen que estan a l’ajuntament per gestionar i fer el millor per el benestar del seus conciutadans i per tant estan al servei dels mateixos, doncs bé tot el que saben fer amb la seva prepotència es provocar una manifestació pels carrers i insultar el nostre civisme enviant els mossos i la policia local per intimidar als participants demanant el DNI. En quina època estem vivint Sra. Alcaldessa,?, Així es soluciona el debat sobre l’increment del IBI?, ¿Què està buscant, una desobediència civil per deixar de pagar l’increment?.

Si el poble fos el consell d’administració d’una empresa (Ajuntament), sens dubta l’Alcaldessa ja estaria acomiadada, no dona solucions i emparan-se en la majoria absoluta, ni tan sols respon a les preguntes de l’oposició, juga amb dades falses en el butlletí Municipal, lliura els pressupostos 48 hores abans del ple, perquè l’oposició no tingui temps d’analitzar-los, ens vol aplaçar el pagament de l’IBI en 4 trimestres, per veure si no ens adonem de l’increment, etc. etc.

Així es com funciona el PSC, per tant des de CIU us demanem feu un esforç per analitzar la situació del país, aneu a votar i no es quedeu a casa, ja que es la manera que tenim el poble de canviar la situació.