dimecres, 13 d’abril del 2011

Discurs de presentació de Cap de Llista

Com ja sabeu el passat divendres 8 vam fer la presentació com a Cap de Llista per CIU Abrera, per els
que no vau poder assistir i tingueu curiositat per coneixer les nostres propostes, aqui teniu el discurs que
com a Candidata vaig fer..... ¡¡ Gràcies a tots pel vostre suport ¡¡


Hola, bona nit

Abans de començar vull agrair-vos la vostra presencia en aquest acte i el fet de compartir aquesta vesprada de divendres amb nosaltres.

Aprofito també per agrair la presència del Conseller, a qui demano disculpes si en algun moment no soc massa protocol·lària, però vull agrair-li  molt especialment tota la dedicació que ha tingut amb la vila d’Abrera, el nostre municipi.

Crec que us ho puc explicar: En Felip, ha estat en diverses ocasions a Abrera, mai ens ha dit que no i sempre ha buscat un lloc a la seva agenda per venir, fins i tot quan les coses no pintaven bé, ell ha donat la cara i ens ha ofert respostes a totes les preguntes.

És per això que volíem compartir amb ell un acte que per nosaltres es festiu, alegre i molt especial. Així que se que parlo en nom de tots al expressar-te el nostre agraïment per ser avui, aquí, amb nosaltres.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ara Parlem de mi .....
La majoria ja em coneixeu, però com però avui em toca presentar-me us ho diré de nou...Sóc la Mònica Torre-Marín, actualment soc regidora a l’Ajuntament d’Abrera pel grup de CIU i em presento com a Cap de Llista a les properes eleccions municipals

Ja fa molts anys que li vaig trobar “ el gusanillo” a la política com una eina per a fer coses per al poble on visc, on vivint.
Per què la política no deixa de ser una eina, en la que cada decisió que es pren ens afecta a tots i cada un de nosaltres. I Abrera sap molt bé de que parlo, quan per exemple en un ple municipal, fent us de la majoria absoluta el PSC decideix pujar l’IBI un 28% unilateralment,  i això repercuteix ara, en totes les famílies.

I ara parlem del equip....

 per que aquesta feina no la faig sola, seria impossible.

fa 4 anys ens van presentar davant vostre, vam presentar un equip renovat i ens vam comprometre a treballar de valent per defensar tot allò que consideràvem que no era correcte o que es podia millorar ..... ara tornem a ser aquí per dir-vos que ho hem fet, que aquest grup de treball no ha perdut l’esperit amb que va néixer, ni la il·lusió, ni les ganes de fer coses per millorar, que hem tingut la sort de sumar esforços i que hores d’ara som més els que tirem endavant un projecte que ens apassiona

Som un equip al que no ens espanta la feina, i  des d’aquí us volem convidar a formar part del canvi del nostre municipi, amb il·lusió, amb noves idees, deixant enrere una etapa de 27 anys que ha esgotat les seves pròpies propostes.

Possiblement hi hauran partits que els interessi “vendre” que tot això esta molt lluny, que no podem fer res, que tot està ja pactat,que tornaran a sortir el mateixos, però

No us deixeu enganyar ¡¡¡
Un canvi és possible, i a Abrera ho vam veure i viure en les passades eleccions al Parlament de Catalunya

Tots junts podem fer coses,     i moltes.
No poden deixar que altres decideixin per nosaltres, cal implicar-se, i cal mullar-se ¡¡¡
Per això us demanem que ens deixeu ser la vostra veu, sempre tindreu en cada un de nosaltres,  persones que us escoltaran i que faran  que la vostra veu s’ escolti alta i clara.

No podem permetre que durant 4 anys s’incrementin els impostos i no s’incrementin els serveis.  No podem seure i ser espectadors de tot el que ha passat, i que ara s’intenti tapar amb 4 jardineres i parcs infantils mal acabats.

Cal treballar des del primer dia, escoltar el que diuen i demanen els veïns, les associacions, les entitats, els comerciants, les persones que viuen i treballen en aquest  municipi.
 Entre tots trobarem el punt que defineixi el futur que volem per ABRERA.

¿ quina és la situació econòmica del nostre ajuntament ? és o no complicada ? no ho sabem....
hores d’ara sembla que sigui un tema del que no en volen parlar ni en privat ni molt menys en públic, que ens amaguen?
Parlen d’un superàvit de 2 milions d’euros i deneguen una marquesina de bus dient que ens manquen recursos....
per això volem fer una auditoria dels comptes municipals i volem donar a conèixer públicament els resultats ( recordeu que  el grup de CIU ja vam demanar l’auditoria i que era gratuïta i el PSC no va voler fer-la)

Una millor gestió és possible  encara que no sigui fàcil,
però tots sabem que no hi ha res que sigui fàcil

Cal crear taules participatives i actives que proposin i aportin noves idees per  que no es just que no existeixi cap mecanisme comunicatiu per fer-les arribar entre eleccions i eleccions, com ha passat fins ara amb el PSC. I ara que estem en època electoral fassin veure que si que us escolten i us reben amb entusiasme,
no es just, per això volem ser la vostra veu, ara i desprès, com ja hem fet des de la oposició

Volem un ajuntament que escolti i respongui els seu ciutadans, que l’ajudi en els seus tràmits, que sigui àgil i modern ( tenim una web infrautilitzada)

Volem fer créixer el comerç i la industria a Abrera.

Volem que el nostre jovent estudiï i gaudeixi sense marxar del municipi

Volem millorar el transport públic en horaris i rutes.

Volem un municipi mes segur, i ho aconseguirem amb més personal i mitjans,  no te sentit que la Policia Local del nostre municipi, que fan una bona feina, estigui en unes instal.lacions petites i  abandonades, no s’ho mereixen ni ells ni Abrera

Demanarem  a la Generalitat  la creació d’un servei d’urgències 24 hores amb metge de família i pediatre i serem ferms en aquest aspecte per que ens fa molta falta

Sabem que tot això, i més, és possible amb una gestió més eficient dels recursos, però també sabem que sense els veïns, sense vosaltres, no es possible fer-ho,
sabem que els abrerencs tenen més idees, algunes ens les han comentat aquests dies, i farem que se les escolti d’una manera u altre perquè la vostra veu serà la nostra i perquè us ho mereixeu com a ciutadans.

Potser no ho solucionarem tot, però posarem la vostra veu als nostres projectes per continuar lluitant i avançant, us asseguro que serà un treball continuat sense pauses, perquè es el que es mereix ABRERA, es el que us mereixeu tots vosaltres

------------------

L’altra dia en van passar un document que ho resumeix a la perfecció ... on deien  que .... pensar en positiu és
saber que les coses sempre es poden fer millor,
és confiar en la gent
 i és treballar dur cada dia

Doncs aqui, en Abrera, també pensem en positiu
 i sabem que entre tots les coses es faran millor a partir del 22 de maig

Moltes gràcies a tots,