divendres, 1 de maig del 2009

L'Hospital de Martorell

Últimament al nostre poble s'ha parlat molt del nou Hospital Comarcal de Martorell.
El grup del PSC d'Abrera ens ha "venut" la idea que CIU de Martorell retrasava inexplicablement la construcció.
Que no us enganyin¡¡¡
Teniu a continuació la moció que el passat plenari es va aprovar a Martorell...
Vosaltres mateixos en podeu treure les conclusions, per què com podeu veure el
PSC de Martorell també hi estava d'acord

MOCIÓ QUE PRESENTEN ELS GRUPS MUNICIPALS DE CiU, PSC, ICV, ERC I PP DE SUPORT A LA CONSTRUCCIÓ D’UN NOU HOSPITAL COMARCAL A MARTORELL.

Atès que en alguns ajuntaments de la comarca s’ha presentat i aprovat una moció en la que es demana a l’ Ajuntament de Martorell que acceleri els tràmits i gestions per la cessió dels terrenys de forma immediata per a la construcció del nou hospital comarcal.

Atès que a més es permeten instar a altres municipis del Baix Llobregat nord, a que ofereixin terrenys que compleixin les condicions que necessita l’equipament hospitalari, per tal de no construir-lo a Martorell.

Atès que ignoren l’acord del Consell de Salut de la zona que va aprovar, per unanimitat, que es fes l’hospital comarcal a Martorell.

Atès que fan cas omís dels reiterats anuncis que la mateixa Consellera de Salut ha fet respecte a la ubicació a Martorell del tan esmentat hospital.

Atès que com sabem tots, excepte, pel que es veu, els promotors d’aquesta moció, els terrenys a on s’ha d’ubicar l’hospital són producte de les cessions d’equipaments provinents de l’ARE de Martorell, promogut pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Atès que recentment el dit departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat definitivament l’ARE discontinu de Martorell i per tant ja es pot procedir a la destinació, cessió i ocupació dels terrenys.

Els grups municipals de CiU, PSC, ICV, ERC i PP a l’ Ajuntament de Martorell, acorden:

Primer: Instar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya l’elaboració d’un projecte executiu i la inclusió en els pressupostos de la Generalitat per a l’any 2010, de la quantitat suficient per a la construcció i posta en funcionament del nou hospital de Martorell.

Segon: Que es compleixin, fil per randa, els acords presos per unanimitat en el marc del Consell Territorial de la Salut, referents a la ubicació del nou Hospital Comarcal.

Tercer: Que es doni trasllat d’aquest acord a la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya i als ajuntaments que conformen el Consell Territorial de la Salut del sector Baix Llobregat centre-nord.

Martorell, quinze d’abril de 2009