dilluns, 25 de maig del 2009

Ja n’hi ha prou que Catalunya sigui utilitzada

􀀵 Tant el PSOE com el PP han demostrat i continuen demostrant que no els fa res utilitzar Catalunya en general com a arma electoral, com a moneda de canvi dels seus interessos.
􀀵 El cas de les Terres de l’Ebre és clar. El Pla Hidrològic Nacional va ser una història, un exemple, d’utilització electoral per part del Partit Socialista, únicament per erosionar el Govern de llavors. Després les va abandonar. Ara intenten fer el mateix amb Catalunya.
􀀵 Catalunya no pot votar Magdalena Álvarez, no pot votar qui li nega el futur, qui li nega el progrés, qui els nega el corredor mediterrani, és a dir, oportunitats de futur.
􀀵 Els exemples d’utilització de Catalunya per part del PP també són evidents i indignes: la llengua catalana, l’educació, l’Estatut...
􀀵 Als catalans ens és igual la baralla entre PP i PSOE. Els dos han tractat igual de malament el país. Els dos menyspreen i maltracten Catalunya, ho han demostrat sobradament. Ens és igual la seva baralla per governar. Aquestes eleccions no poden ser l’excusa per salvar el Govern Zapatero ni l’excusa per castigar-lo ni impulsar un altre candidat cap a la Moncloa. Al PP i al PSOE els és igual Europa, per això no tenen ni programa ni propostes, els és igual Catalunya.
Només busquen salvar o ocupar el Govern espanyol.
􀀵 El que ens ha de preocupar a Catalunya és que es facin propostes dirigides al país i als seus ciutadans, que és garanteixin la defensa dels interessos catalans a Europa. L’únic vot que garanteix la dignitat i la força de Catalunya a Europa és Convergència i Unió.