dijous, 31 de març del 2011

El ple del divendres

1. Aprovació de l’acta de la sessió de data 11 de novembre de 2009.


Aquest era el primer punt de l'ordre del dia.... l'aprovació d'un acta del 2009, com ja sabeu han estat molts plens els que el grup de CIU hem reclamat que ens es poses al dia el tema de les actes pendents.
No sabem per que aquesta legislatura s'ha enderrerit amb les actes ( i amb els decrets, i amb les
respostes i amb molta feina que ha quedat per fer), l'excusa de l'equip de govern (PSC) ha estat que les intervencions als plens eren llargues. Per el nostre grup això no és cap excusa, ja que entre plens ordinaris hi ha 2 mesos, per tant, es tractava d'anar treballant i fent feina i cada dos mesos aprovar l'acta anterior.
També us hem comentat algun cop que la proposta que presenta ara el PSC és fer un resum de les intervencions, cosa a la que CIU ens neguem ja que un resum significa necessàriament interpretar un texte, i per tant, es pot acabar donant un sentit a la intervenció que no era l'original.
Ara tanquem una legislatura i d'aqui a dos mesos tindrem un consistori nou, nou en composició i nou en les persones que formin part, per tant, vam preguntar al Secretari quines conseqüències podia tenir el fet que les actes les hagin d'aprovar persones que no hi han participat en elles.
Doncs bé, resulta que ara hauriem d'aprovar totes les actes que tenim pendents... ¡¡ impossible ¡¡ si en 4 anys no han estat capaços de presentar a aprovació 1 acta cada dos mesos, com s'ho faran per aprovar 10/12 actes en un mes???
Sort que els acords pressos tenen vigència per que si no moltes coses importants per al municipi ara estarien perillant. 

Recordeu aquell anunci que deia " la feina ben feta no te fronteres" ?? 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta clar que del que es tracta es com sempre de silenciar la veu de l'oposició, que no quedi constancia del que es diu als plens i així poder mentir a conveniencia sense que quedi rastre.