diumenge, 30 de gener del 2011

Punts 1 i 2

1.      Acta de la sessió de data 25.09.09

Per fi sembla que anem aprovant actes endarrerides, com tots sabeu hem estat molt de temps sense fer-ho i per aquest motiu el retard és considerable. Aquesta vegada s'ha donat el vist-i-plau a l'acta del ple del setembre del 2009, per tant, anem 1 any Sr.Martinez va comentar que properament es convocarà la Junta de Portaveus ( els portaveus de cada un dels grups municipals amb representació al consistori) per tractar el tema de les actes, sembla que la proposta va en el sentit de que les actes es facin de forma resumida. Fins ara es feien textuals i l'equip de govern culpa a aquest sistema de la tardança.

El nostre grup no és gaire favorable a que es facin resums i/o interpretacions de les intervencions, per això sempre hem defensat la transcripció textual... veure'm que passa.

2.    Donar compte al Ple del nomenament provisional del Secretari de la Corporació

Fa uns mesos es va nomenar provisionalment un Secretari municipal fins al nomenament definitiu que havia d'arribar aviat. Malauradament al mes de setembre una baixa per malaltia ens deixava de nou sense secretari.
Ara desprès d'uns mesos ens trobem de nou el nomenament provisional d'una persona com a Secretari,esperem que tingui una llarga i profitosa estada al nostre municipi i li donem la benvinguda