dilluns, 31 de gener del 2011

“Mònica Torre-Marín escollida cap de llista per a les eleccions municipals d’Abrera”

L' Assemblea de militants de Convergència acorda la designació de l’actual regidora Mònica Torre-Marín, com a cap de llista de CIU per Abrera a les properes eleccions municipals.
L’Assemblea celebrada el passat dia 20 de gener, a la seu de CIU d’Abrera (situada al C/Major), ha ratificat la designació del cap de llista formulada pel comitè executiu local de Convergència. El president, Jaume Casanovas ha manifestat que el bagatge aconseguit per Mònica Torre-Marín durant els últims anys li ha permès veure de primera mà la situació del poble, ¡ gràcies a l’apropament als ciutadans ha pogut conèixer les diferents problemàtiques i sensibilitats del nostre municipi.

Mònica Torre-Marín ha agraït el recolzament i la confiança que ha rebut  per part dels militants i simpatitzants, i ha traslladat la seva il·lusió i motivació per fer una Abrera millor, una Abrera que estigui al costat de la gent i a la que ens puguem sentir orgullosos de pertànyer. També s’ha compromès a dedicar tot l’esforç i treball necessari per tal d’aconseguir aquests reptes. Davant els militants s’ha compromès a treballar fermament i de forma unitària.