dissabte, 5 de juny del 2010

El tripartit blinda alts càrrecs directius

http://politica.e-noticies.cat/el-tripartit-blinda-alts-carrecs-directius-41491.html


El Govern ha accelerat els concursos de mèrits i la provisió de llocs de treball vacants per assegurar que els càrrecs directius tinguin blindats els complements de manera permanent, malgrat canviïn de destinació, segons ha publicat el Diari de Girona.
Des de l'1 de juny s'han adjudicat almenys 28 resolucions d'aquest tipus. La diputada de CiU, Pilar Pifarré, ha advertit que la Generalitat haurà de pagar aquests complements econòmics "per tota la vida". El Departament d'Interior va aprovar dimarts una resolució per a convocar set "llocs singulars". El Govern ha tret a concurs de promoció de funcionaris els llocs de responsable d'Estudis i Assessorament Jurídic, Àrea d'Afers Parlamentaris Interdepartamentals, responsable d'Estudis, Projectes i Programes, coordinador d'Atenció als Represaliats, responsable tècnic de Recursos Humans i Coordinació Administrativa, responsable tècnic del Web i la Intranet i responsable técnic de Difusió de la Informació.
Presidència, Vicepresidència o Justícia també han tret a concurs places per cobrir llocs de treball d'alts càrrecs. En aquestes resolucions s'inclouen càrrecs directius dels Mossos d'Esquadra, serveis sanitaris o vinculats al Servei d'Ocupació, segons aquesta informació del diari gironí.
Pifarré ha afegit que aquests nomenaments "amb presses" s'han fet en previsió dels "canvis que es podien produir després de les eleccions" al Parlament de la propera tardor. Segons CiU, la major part dels complements són de persones entre el nivell 27 i 30, que representen més de 20.000 euros anuals.