dilluns, 7 de juny del 2010

Carod buida la caixa abans de deixar el càrrec

http://politica.e-noticies.cat/carod-buida-la-caixa-abans-de-deixar-el-carrec-41504.html#

Vicepresidència destina 600.000 euros a un llibre i un CD de la Bressola


El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC), ha accelerat les subvencions a entitats properes abans de deixar el càrrec, segons publica aquest diumenge el Diari de Girona.

Ara s'ha donat a conèixer la pròxima aprovació d'un conveni entre el seu departament i l'Associació d'Amics de la Bressola per valor de 625.800 euros per la difusió d'un llibre i un CD, així com la creació d'un grup d'antics mestres. El Govern també té sobre la taula una subvenció de 1.150.000 euros per l'associació esportiva Joves Dirigents Catalans, que es repartiran entre 2010 i 2012. Entre les dues entitats sumaran gairebé dos milions d'euros en temps de crisi.

Fa poques setmanes, el Govern va paralitzar un conveni que impulsava també ERC i que tenia com a objectiu atorgar una subvenció de 5 milions d'euros a l'entitat Acció Cultural del País Valencià d'Eliseu Climent. La Bressola és una entitat que gestiona escoles per fomentar el català a la Catalunya Nord. La Bressola ha rebut més de 6 milions d'euros (uns mil milions de pessetes) des de 2004, quan el tripartit va assolir el govern català.