dilluns, 14 de febrer del 2011

Millores al CAM

Des de fa mesos el grup municipal de CIU, havia rebut queixes dels usuaris del centre aquàtic municipal, manifestant un seguit d’incidències que calia millorar, i així s’havia expressat en els plens en varies ocasions  però l’equip de govern no havia volgut fer cap cas. Finalment el dia 7 de febrer es va entregar per escrit al registre.
A primera hora del matí, a la sala de màquines, no es disposava de cap monitor. Aquest fet es molt greu , ja que en primer lloc davant de qualsevol accident no es podria actuar amb la rapidesa necessària. D’altra banda a les normes d’utilització, s’indica que el monitor de la sala de fitness estarà a disposició dels usuaris per la supervisió, assessorament i realització de programes, per tant, és un dret que s’està incomplint, doncs recordem que s’està pagant per un servei no es rep. A data 14 de febrer us podem dir que han posat ja un monitor provisionalment.  
Un altre aspecte plantejat és un problema endèmic sobre les màquines instal·lades. Ja que n’ hi ha màquines que tenen una utilització molt menor (per exemple les de rem) i altres com (les cintes de corre) sovint tenen un temps d’espera considerable.  Des de fa anys no s’ha invertit en cap màquina nova, i per tant cal que el gimnàs es vagi renovant de forma gradual, sempre tenint en compte les necessitats dels usuaris i les seves preferències. D’aquesta manera evitarem que els usuaris  hagin d’esperar tant temps per a realitzar el seu entrenament, així com disposar  de màquines renovades en correctes condicions i bon funcionament.
Cal destacar també que el centre en els últims anys ha augmentat de forma considerable els numero d’abonats , és per això que el nombre d’incidències i d’ averies del serveis ha augmentat també, caldrà valorar si es necessari incrementar el personal de manteniment, ja que últimament algunes reparacions trigaven en sol.lucionar-se més de 48h.
Per últim demanem que es contempli la possibilitat de obrir la zona de recepció a les 7.50h, per tal de que els usuaris no estigui al carrer esperant, ja que a l’hivern l’espera al carrer no resulta gaire agradable.
Totes aquestes petites coses que es poden millorar no suposen grans inversions econòmiques i ajuden a millorar del benestar dels nostres ciutadans, qui recordem han de ser escoltats i a qui cal donar una resposta a les seves inquietuds i problemàtiques. El nostre grup municipal de CIU vetllarà per tal de que es solucionin aquestes incidències i seguirem molt atents al seu desenvolupament.